NA EFEKT nerobíme!

Web by mal byť tak trochu, ako sa vraví, do voza aj do koča. Vystupovať ako dáma, no zvládať aj ťažkú prácu ako statný chlap. Jednoducho, ak ho postavíte na kvalitnom základe, nebudú vás trápiť nočné mory z nefunkčného webu, nedokonalej grafiky, nesprávne vytvorených textov či reklamy.

Osloviť grafika, potom programátorov, web developerov, niekoho, kto vám pripraví obsah, pretože vy na to nemáte čas. Hurá, máte hotovo! No, ani nie. Nasleduje hľadanie tej správnej osoby, ktorá sa postará o marketing, nastaví kampane a poradí spôsoby, ktorými vašu firmu spropagujete najlepšie. Ďalej niekoho na tvorbu letákov, bilboardov, bannerov, blogových článkov… A nešlo by to jednoduchšie?

 

Radšej všetko pod jednou strechou!

Ak na každú aktivitu nájdete odlišného človeka alebo firmu, máte o behanie aj bez tráviacich problémov postarané. Praktickejším riešením je osloviť firmu, ktorá bude mať pod palcom aspoň väčšinu z týchto záležitostí.

Vtedy nemusíte komunikovať s množstvom ľudí, pričom každý z nich protežuje najmä tú svoju činnosť. Pre SEO agentúru je najdôležitejšie umiestnenie vo vyhľadávačoch, pre grafika celková vizáž a špecialista na sociálne siete bude chcieť zvyšovať budget práve na ich správu. Hoci sú to všetko odborníci vo svojom fachu, nakoniec to ale nemusí mať očakávaný výsledok, pretože spolu ohľadom vášho projektu nekomunikujú.

 

Keď sa rieši všetko pod jednou strechou, vedia o vašich aktivitách všetci, čo k tomu majú čo povedať. Majú pokope všetky podklady a nemusia dodatočne zháňať vaše kontaktné údaje či logo v tom správnom formáte. Vďaka tomu môžete očakávať komplexnú starostlivosť.

Aby to, čo robíme, malo zmysel

Komplexné služby sú pre nás prioritou, preto u nás nájdete ľudí, čo sa vám postarajú nielen o tvorbu kvalitného a pútavého webu, ale aj propagačných materiálov, zrozumiteľného obsahu či o efektívny marketing a celkové poradenstvo. Nechceme sa venovať len jednej časti celku, ani robiť z každého rožku trošku. Najlepším riešením je z každého rožku to najviac. Robíme všetko preto, aby ľudia váš web navštívili, zdržali sa na ňom a zároveň sa vďaka tomu stali vašimi stálymi klientmi. Pretože len tak to má zmysel!

Naši profesionáli k vašim službám.
Neváhajte a kontaktujte nás.

Kontaktný formulár

Ak máte otázky, neváhajte nás kontaktovať na 0948 941 942, info@identiq.sk alebo vyplňte kontaktný formulár:

Moment, prosím, formulár sa nahráva...