Chutné nite, lákavá značka. Ako vznikli Višňovské?

Pekáreň Ďuroška má v Žiline a jej okolí dlhú tradíciu. Vďaka chutnému pečivu a koláčom ju pozná každý. A na takom základe sa už veru dá stavať aj úplne nová značka. V tomto prípade značka, pod ktorou budú na svetlo sveta vychádzať chutné a obľúbené syrové nite.

Hneď na úvod sme identifikovali tri cieľové skupiny. Prvou boli súčasní zákazníci Pekárne Ďuroška

Práve pre túto skupinu sme pripravili letáčiky, ktoré dostanú všetci zákazníci Pekárne Ďuroška pri každom nákupe.

Druhou tí, ktorí už poznajú kvalitnú chuť višňovských syrových nití a pravidelne ich nakupujú. Tejto skupine musíme zdôrazniť, že práve nite s logom v tvare srdiečka sú v okolí tie najlepšie.

Poslednou cieľovou skupinou sú úplne noví zákazníci. Tu nás čaká cesta postupnej propagácie značky i produktu. Vďaka jedinečnej chuti to našťastie pôjde aj trošku samo. Najlepšou reklamou je predsa kvalitný produkt. 

Zoznámte sa, Višňovské

Nová značka si žiada nové meno, to je jasné. Višňovské nite od pani Janky Síčovej boli vďaka svojej chuti známe po celom okolí, zároveň však na okolí fungovali aj iní výrobcovia, od ktorých sme ich chceli odlíšiť. Podľa chuti je to jednoznačné, tak prečo by to nemalo byť viditeľné aj na základe značky?

Výrazne nám pomohla aj návšteva výrobne. Už pri dverách nás ovanula lahodná vôňa a nazreli sme aj do zákutia výroby syrových nití. V zaujímavých rozhovoroch sme načerpali dostatok zákulisných informácií, na ktorých bolo možné vystavať príbeh.

Ako nespadnúť do typického bačovského štýlu?

V prvom rade sme sa chceli vyhnúť zaužívanej syrárskej klasike - bača, ovce, salaš. Tomu vo veľkej miere dopomohli fotografie od nášho dvorného fotografa Roderika Kučavíka, ktoré boli ladené v takom luxusnejšom štýle.

Keďže ide o tradičnú výrobu, použiť ľudové motívy bolo úplne na mieste. Spoľahli sme sa aj na charakteristické farby, ako je modrá, biela a červená. Ich kombinácia vždy vypadá skvelo.

A výsledok?

Chutná a príjemná webová stránka visnovske.sk, na ktorej sa človek cíti ako doma. Čo na to poviete vy?

Foto: webmax.sk

Naši profesionáli k vašim službám.
Neváhajte a kontaktujte nás.

Kontaktný formulár

Ak máte otázky, neváhajte nás kontaktovať na 0948 941 942, info@identiq.sk alebo vyplňte kontaktný formulár:

Moment, prosím, formulár sa nahráva...